Gewone kroketten in airfryer bakken?

Kan ik gewone kroketten in airfryer bakken? dat is een vraag die we meer dan eens horen op het internet. En op die vraag hebben wij een duidelijk antwoord:

Antwoord : Ja gewone kroketten gaan in de airfryer!

Om duidelijk te zijn een airfryer is een alternatief op de traditionele friteuse, dus met andere woorden een airfryer is specifiek gemaakt voor Kroketten en Frietjes te “airfryen”.

Dus nu je duidelijk weet dat je gewone kroketten in airfryer kunt airfryen, gaan we door naar enkele nuttige informatie zoals baktijden van kroketten, en nog andere nuttige tips waar je vast en zeker iets aan zal hebben.

Bij Airfryertest.be willen we een zo duidelijk antwoord mogelijk hebben op al je airfryer vragen, zonder rond de pot te draaien. Heb je nog vragen of opmerkingen?

Reageer onderaan de pagina voor al je vragen en we zullen zo spoedig mogelijk terug proberen te reageren.

kroketten airfryer

Baktijden en Temperatuur kroketten

Voor gewone kroketten in de airfryer te bakken zijn de baktijden ongeveer hetzelfde voor elk merk, juist het verschil tussen bevroren kroketten en kroketten die al ontdooit zijn, hieronder de baktijden:

Aardappelkroketten: (bevroren) 14 minuten op 200°.

Aardappelkroketten: (ontdooit) 10 minuten op 200°.

Deze tijden zijn standaard baktijden voor kroketten en werken met alle merken, je zult altijd een lekkere kroket hebben. Toch kan het zijn dat je gewone kroketten iets langer wilt bakken in je airfryer, omdat je graag je kroketten goed krokant en iets bruiner wilt hebben.

Dit kun je zeer eenvoudig doen net als bij een traditionele friteuze, gewoon paar minuten extra laten airfryen en jou krokketen zijn perfect gebakken in de airfryer zoals je dat graag hebt. Indien je nog vragen hebt, tips of andere opmerkingen, reageer gerust hieronder en we zullen proberen zo spoedig mogelijk terug te reageren. In dat geval tot dan en nog veel airfryer bak plezier.

De beste Airfryer kookboeken

De links hieronder gaan direct naar de verkoop pagina op onze partner bol.com dus dit zijn geen reviews van de kookboeken.

De beste Airfryer voor ieders Budget

Deze links gaan wel naar de review pagina’s!

High End

Mid Range

Pin It on Pinterest

Share This