Philips Airfryer Viva - Test 2018 Review

Philips airfryer Viva met meer opties

De Philips airfryer Viva reeks kan je makkelijk onderscheiden van de Avance reeks. Het voornaamste kenmerk is dat de Philips airfryer Viva edities een analoog controle regeling hebben, waarbij de Philips Avance airfryer series, een digitaal bedieningspaneel hebben, en er ook extra mogelijkheden zijn om verschillende instellingen te doen die niet mogelijk zijn bij de Philips airfryer Viva. Verder is de Philips airfryer viva in verschillende maten beschikbaar zoals de XL en de XXL. Een ideale optie dus voor als met meerdere samenleeft.

Aangezien deze modellen tot 2 keer meer kunnen frituren of bakken dan de Standaard modellen en de Philips Daily collection.  De Philips Daily collection heeft zeer veel gelijkenissen met de Viva, is ook analoog. Maar beperkter er zijn geen verschillende groottes, en je kunt het een beetje vergelijken met de meest compacte, budgetvriendelijk viva model dat er gemaakt is maar dan in een aparte collectie gezet namelijk de Philips Daily collection.

 • Zeer makkelijk uitwasbaar
 • Gezond frituren en bakken tot 80-90% minder vet
 • Budget prijs
 • Dezelfde kwaliteit airfryen als de duurdere modellen
 • Instelbare temperatuurregeling (tot 199 °C )
 • De standaard viva HD9621/40 weegt 5 kg i.p.v. 7kg
 • Ideaal voor 1-4 personen.
 • Viva series komen in verschillende maten zoals de XL en XXL
 • Analoog bedieningspaneel
 • Zeer positieve gebruikerservaringen
 • Duurder als de daily reeksen
 • Analoog bedienigspaneel kan een nadelen zijn voor sommige mensen

Sterk in kracht en perfect frituren

De Philips Airfryer Viva series, geven zoals altijd het geval is geweest bij elke Philips Airfryer, een zeer mooi gezond alternatief op traditioneel frituren, dankzij de Rapid air technologie. Bij de normale reeksen Viva series, dus de compactere, is de standaard rapid air technologie voldoende voor de beste resultaten. Als je toch liever naar een groter Viva Model wilt gaan zoals de XL en XXL, beschikt de nieuwste generatie over een groter vermogen.

En ook over een nieuwe technologie genaamd, Twin Turbo star-technologie. TwinTurboStar technologie zorgt dat de hete lucht in de Airfryer als een wervelwind door de hele mand gaat. En je gerechten dus langs alle kanten gebakt worden.

Frituren zonder nadelen

Zoals je al kon lezen zijn de voordelen van Airfryen, te voordelig om negeren. Dus doe het nu en schakel over naar een airfryer zodat je vele problemen die bij een traditionele friteuse of oven aan bod kwamen kunt voorkomen.

De Philips Airfryer viva is veiliger, gezonder, hygiënischer, veroorzaak geen nare geurtjes die blijven hangen. De nieuwe airfryers hebben een overweldigend positieve gebruikerservaring, en net zoals bij de Philips Daily Collection en Philips Avance Collection hebben de meeste eigenaars spijt dat ze niet eerder waren overgeschakeld naar een Airfryer.

%

Score

Philips Airfryer Viva review test kopen

De Philips Airfryer Viva doet wat het moet doen namelijk: Gezond Frituren

“Geniet van knapperige, gezonde friet tot wel 80% minder vet met de Philips Daily Collection. Dankzij de Rapid Air-technologie waarbij je bakt met lucht, krijgen etenswaren een knapperig korstje van buiten, maar blijven ze mals van binnen. Naast frituren is het ook mogelijk om vlees te braden, groenten te grillen of te stomen en taarten of pizza te bakken. Philips Airfryer is ’s werelds nr.1 airfryer met meer dan 7 miljoen verkochte eenheden. 100% smaak tevredenheid

Dankzij de Philips Airfryer ben je snel klaar en maak je een gezonde maaltijd voor het hele gezin zonder een vieze baklucht die in de keuken blijft hangen. De Airfryer mand heeft een capaciteit voor maximaal 3 personen (800 gram). 

 • Duurzaamheid
 • Vermogen
 • Gebruiksgemak
 • Snelheid
 • Onderhoud en Schoon maken
 • Prijs

Conclusie:De Philips airfryer Viva komt in verschillende uitvoeringen. Wij raden de HD9621/40 aan omwille van zijn zeer compacte design (nieuwe generatie). Dit model is zeer handig en doet wat het moet doen.

Conclusie: Toch als je een krachtigere Airfryer wilt uit de Viva reeks raden we de XL of XXL aan. Deze zijn wel groter maar beschikken over de nieuwe Twin airturbo technologie. Als je liever meer functies en verbindingen wilt, met een digitaal controle scherm kun je het best voor de Philips Airfryer Avance series gaan. Al bij komt dit model zeer positief uit, we raden het met veel vertrouwen aan. Modellen die een slechte beoordeling hebben, worden niet overwogen om op deze website aan te bevelen. Airfryer test staat voor: Het beste referentie punt voor Airfryers te worden

Koop Philips Airfryer Viva nu voor 153 €

Pin It on Pinterest

Share This