Airfryer XL

Airfryer XL extra groot en krachtig

Zoals de naam al zegt XL is deze extra groot. Toch bij de Term Airfryer XL komen er heel veel verschillende Airfryer XL aan bod. De Philips Airfryers bijvoorbeeld beschikken over 2 series namelijk de Viva series en de Avance series. Deze 2 series bevatten verschillenden apparaten maar worden onderverdeeld in Philips airfyer XL en Philips XXL Airfryer met de betreffende Serie Viva of Avance voor de XL of XXL naam.

Verder zijn er oudere modellen en nieuwere modellen die dus van nieuwe technologie zijn voorzien, en beter uitwasbaar. Ook zijn de nieuwere modellen meestal compacter. Ook beschikken de nieuwe modellen over de Twin TurboStar-technologie en doordat een krachtig verwarmingselement en een motor met de nieuwe Twin TurboStar-technologie worden gecombineerd, gaat de hete lucht in de Airfryer als een wervelwind door de hele mand.

Ontworpen om meer vet uit uw gerechten te halen en het in de vetverminderaar op te vangen zodat u het eenvoudig kunt wegwerpen.

Verder hebben de nieuwe Airfryers ook geen opwarmingstijd nodig en zijn ze veel krachtiger en sneller als de oudere modellen. Hieronder geven we de beste en meest populaire Airfryer XL modellen.

Airfryer XL

Philips Airfryer XL

Philips Airfryer XL

Princess XX

De beste XL airfryers vind je hier

Wij hebben de laatste nieuwe XL airfryers uitgeselecteerd voor jou. Je kunt verder naar onder gaan voor meer informatie van de XL airfryers. Wij hebben de beste XL airfryers in de schijnwerpers gezet. Na vele verschillende airfryers te hebben geanalyseerd en gekeken te hebben naar de gebruikers-beoordelingen. Zijn wij over kunnen gaan tot het uitlichten van de beste XL airfryer op onze website. Je vind vele verschillende modellen op deze website.

Maar deze pagina zal je helpen naar een geschikt XL model te vinden. Hieronder alvast de meest populaire en positief beoordeelde XL Airfryers van de huidige generatie. Als je meer interesse hebt kunt je verder gaan naar de productpagina voor nog meer nuttige informatie, en een Review eindbeoordeling, waar we alles uitgebreid bespreken.

Welk modelnummer Philips?

Als je gaat kijken online voor een Philips Airfryer kun je buiten de naam Avance of Viva ook nog een modelnummer zien bijvoorbeeld HD9240/90.

Zo zijn er verschrikkelijk veel verschillende modellen en dit kan soms gewoon verwarrend en vervelend zijn. Meestal gaat het om oudere generatie modellen, of is er een grillplaat bij of een extra accessoire.

Daarbuiten speelt ook de kleur een rol bij het modelnummer. Wij hebben de beste keuze voor jou genomen zodat je het laatste model hebt, accessoires kunt je altijd zelf nog bijkopen als je deze echt nodig hebt. Het is verstandig om met een basismodel te beginnen, je kunt makkelijk de accessoires erna nog bijkopen!

Philips Airfryer XL Viva Series

Laatste generatie Philips Airfryer XXL Viva

Voor de XL en XXL series komen enkel de laatste modellen aan bod op Airfryertest. De Viva reeks kun je herkennen aan zijn analoge controlepaneel.

Bij de Avance is dit digitaal  met meer opties ook. Maar toch de kwaliteit blijft hetzelfde zoals je al las op de Welk Philips Model kiezen. Daar bespreken we meer uitgebreid de verschillende Series van Philips. zodat je een beter idee hebt welke eigenschappen elke serie heeft. Deze pagina is enkel en alleen om de laatste nieuwe generatie XL airfryers uit te lichten.

Want er zijn zoveel modellen beschikbaar, dat wanneer je niet juist aankoopt je met een oud model zit, en dat wil je dus voorkomen. Vandaar dus dat wij je verder helpen op airfryertest.

Philips Airfryer XL Avance Series

Nieuwste Philips Airfryer XL Avance model

Voor de XL en XXL series komen enkel de laatste modellen aan bod op Airfryertest. De Avance reeks kun je herkennen aan zijn analoge controlepaneel. Bij de Avance is dit digitaal  met meer opties ook. Maar toch de kwaliteit blijft hetzelfde zoals je al las op de Welk Philips Model kiezen. Daar bespreken we meer uitgebreid de verschillende Series van Philips. zodat je een beter idee hebt welke eigenschappen elke serie heeft. Deze pagina is enkel en alleen om de laatste nieuwe generatie XL airfryers uit te lichten.

Want er zijn zoveel modellen beschikbaar zoals we vanboven al hadden besproken, dus je wilt niet zomaar blind een airfryer gaan kopen, anders zit je met een oud model, of met onnodige accessoires. En dat wil je absoluut niet!

Wij hebben de laatste generatie Standaard Modellen geselecteerd om het gemakkelijk te maken voor jou.

Princess Digitale Aerofryer XL 182020

Populair alternatief op de Philips

Princess is de laatste jaren een succes aan het worden in Europa. Princess geeft heel hoge kwaliteit en functies maar dan tegen een super lage prijs.

Ok we gaan eerlijk zijn de Philips Avance series is beter, maar de Princess Aerofryer XL 182020 is 3 keer zo goedkoop als de Philips XL Avance Airfryers.

En toch heeft deze airfryer alles wat de Philips heeft, Ook dus een Digitaal bedieningspaneel. Verder als we naar de gebruikersbeoordelingen kijken, zien we net als bij de andere modellen die we aanbevelen op deze website, dat ondanks de Budgetprijs voor een XL airfryer de gebruikersbeoordelingen overweldigend positief zijn. En het blijft niet alleen bij Airfryers trouwens!

Princess heeft ook nog andere toestellen die onklopbaar zijn, en waar de gebruikers positief over zijn, dus al bij al een zeer goed merk dat we zowiezo kunnen aanbevelen zijn aarzelen. Als je een XL wilt onder de 100 € kun je best eens een kijkje gaan nemen naar de XL 182020 Budget winnaar van deze onze website. Inderdaad de XL 182020 is uitgekozen tot de budget winnaar van airfryertest.be zoals je al op onze Homepagina kon lezen.

Pin It on Pinterest

Share This