Airfryer XXL

Airfryer XXL voor heel het gezin

Tot slot komen we bij de meest krachtigste en grootste airfryers die op de huidige mark beschikbaar zijn namelijk de Airfryer XXL.

Als je de snelste en beste XXL airfryer wilt hebben ben je hier op de juiste pagina beland! Wij bespreken de beste Airfryer XXL modellen onderaan. En geven meer info over de 3 beste airfryer XXL modellen die er op dit moment beschikbaar zijn. Zodat je makkelijk tot een gezonde keuze kunt overgaan, zodat ook jij kunt genieten van deze nieuwe technologie.

Zoals je al hebt gelezen op onze Homepagina, weet je nu al de voordelen van Airfryen. Ook hebben we een pagina gemaakt met de beste XL modellen.

Dit is in principe hetzelfde concept maar dan op de XXL airfryers gericht. Als je tegenwoordig op zoek wilt gaan naar een XXL airfryer is het gewoonweg een beetje moeilijk, aangezien er zoveel keuze is, je verdrinkt letterlijk in het aanbod! Wij weten dit bij Airfryertest.be en hebben de beste Airfryer XXL modellen uitgekozen voor jou, die niet alleen goed waren in onze analyses maar ook waarvan we weten dat de gebruikers beoordelingen zeer positief zijn. We raden alleen maar de beste airfryers aan op deze website.

Dus modellen met een slechte gebruikersbeoordeling komen zowiezo al niet aan bod op onze website. Ook als uit onze analyses blijkt dat het apparaat onvoldoende presteert, zullen we niet overwegen om de airfryer op deze website te zetten. Dus lees gerust verder en ondek te beste XXL airfryer hieronder. Wij hebben de laatste nieuwe generatie XXL airfryer modellen met de beste Airfryer technologie voor jou geselecteerd!

 

Philips Airfryer XXL

Philips Airfryer XXL

Inventum GF400HL

De beste XXL airfryers vind je hier

Wij hebben de laaste nieuwe XXL airfryers uitgeselecteerd voor jou. Je kunt verder naar onder gaan voor meer informatie van de XXL airfryers. Wij hebben de beste XXL airfryers in de schijnwerpers gezet. Na vele verschillende airfryers te hebben geanalyseerd en gekeken te hebben naar de gebruikers-beoordelingen. Zijn wij over kunnen gaan tot het uitlichten van de beste XXL airfryer op onze website. Je vind vele verschillende modellen op deze website.

Maar deze pagina zal je helpen naar een geschikt XXL model te vinden. Hieronder alvast de meest populaire en positief beoordeelde XXL Airfryers van de huidige generatie. Als je meer intresse hebt kunt je verder gaan naar de product pagina voor nog meer nuttige informatie, en een Review eindbeoordeling, waar we alles uitgebreid bespreken.

Welk modelnummer Philips?

Als je gaat kijken online voor een Philips Airfryer kun je buiten de naam Avance of Viva ook nog een modelnummer zien bijvoorbeeld HD9240/90.

Zo zijn er verschrikkelijk veel verschillende modellen en dit kan soms gewoon verwarrend en vervelend zijn. Meestal gaat het om oudere generatie modellen, of is er een grillplaat bij of een extra accessoire.

Daarbuiten speelt ook de kleur een rol bij het modelnummer. Wij hebben de beste keuze voor jou genomen zodat je het laatste model hebt, accessoires kunt je altijd zelf nog bijkopen als je deze echt nodig hebt. Het is verstandig om met een basismodel te beginnen, je kunt makkelijk de accessoires erna nog bijkopen!

Philips XXL Airfryer nieuwe generatie

De Krachtigste XXL airfryers

De nieuwe generatie Philips XXL airfryers beschikken over de nieuwe Twin TurboStar-technologie. Deze zijn de meest geavanceerde en krachtigste Airfryers momenteel beschikbaar op de huidige markt. Ze komen in 2 serie varianten namelijk Viva en Avance.

Zoals je al hebt gelezen op Welke Philips Airfryer kiezen, weet je nu ongeveer wat de verschillen zijn tussen deze Viva en Avance series van Philips.
Voor alle duidelijkheid de Philips Viva series hebben een analoge bediening dus met een draaiknop, en de Philips Avance series hebben een modern Digitaal controlescherm, waar dus meer mogelijkheden mee zijn. Ook zien de Avance modellen er moderner uit door het digitaal controle scherm.

Philips XXL Airfryer en Twin Turbo star

Verder beschikken alle normale en XL modellen van Philips over de Rapid Air technologie. Deze is uitstekend en doet alles voldoende. Toch de laatste generatie XXL Philips Airfryers zowel Viva als Avance zijn uitgerust met de Twin Turbostar-technologie die als volgt werkt:

  • Doordat een krachtig verwarmingselement en een motor met de nieuwe Twin TurboStar-technologie worden gecombineerd, gaat de hete lucht in de Airfryer als een wervelwind door de hele mand. Ontworpen om meer vet uit uw gerechten te halen en het in de vetverminderaar op te vangen zodat u het eenvoudig kunt wegwerpen. Daarnaast hebt u vergeleken met een gewone friteuse met de Philips Airfryer met TurboStar-technologie minder last van frituurluchtjes in huis.
  • Dus het spreekt voor zich dat deze laatste nieuwe Philips XXL Airfryer modellen het meest krachtigste zijn en alle andere Airfryers ver achter zich laat. We hebben niet voor niets de Philips XXL airfryer Avance uitgekozen tot High End winnaar van onze website. Dit is het beste model beschikbaar, zonder twijfel!

 

Philips Airfryer XXL: Winnaar airfryertest.be

Philips Airfryer XXL Viva Series

Laatste generatie Philips Airfryer XXL

Voor de XL en XXL series komen enkel de laatste modellen aan bod op Airfryertest. De Viva reeks kun je herkennen aan zijn analoge controlepaneel.

Bij de Avance is dit digitaal  met meer opties ook. Maar toch de kwaliteit blijft hetzelfde zoals je al las op de Welk Philips Model kiezen. Daar bespreken we meer uitgebreid de verschillende Series van Philips. zodat je een beter idee hebt welke eigenschappen elke serie heeft. Deze pagina is enkel en alleen om de laatste nieuwe generatie XL airfryers uit te lichten.

Want er zijn zoveel modellen beschikbaar, dat wanneer je niet juist aankoopt je met een oud model zit, en dat wil je dus voorkomen. Vandaar dus dat wij je verder helpen op airfryertest.

Philips Airfryer XXL Avance Series

Nieuwste Philips Airfryer XXL Avance model

Voor de XL en XXL series komen enkel de laatste modellen aan bod op Airfryertest. De Avance reeks kun je herkennen aan zijn analoge controlepaneel. Bij de Avance is dit digitaal  met meer opties ook. Maar toch de kwaliteit blijft hetzelfde zoals je al las op de Welk Philips Model kiezen. Daar bespreken we meer uitgebreid de verschillende Series van Philips. zodat je een beter idee hebt welke eigenschappen elke serie heeft. Deze pagina is enkel en alleen om de laatste nieuwe generatie XL airfryers uit te lichten.

Want er zijn zoveel modellen beschikbaar zoals we vanboven al hadden besproken, dus je wilt niet zomaar blind een airfryer gaan kopen, anders zit je met een oud model, of met onnodige accessoires. En dat wil je absoluut niet!

Wij hebben de laatste generatie Standaard Modellen geselecteerd om het gemakkelijk te maken voor jou.

Inventum XXL Airfryer GF400HL

Inventum XXL Airfryer GF400HL

Budget XXL Alternatief voor op de Philips XXL Airfryer

Wil je een XXL Airfryer maar toch een alternatief op de Philips XXL modellen, die zeer vriendelijk is voor het budget? Kijk dan niet verder de Inventum is de oplossing voor jou. Na een grondige analyse en gekeken te hebben naar de gebruikersbeoordelingen zijn we tot de conclusie gekomen dat dit de beste XXL airfryer is voor het budget. Klein nadeel, het heeft een analoge bediening. Maar deze airfryer is wel 3 keer zo goedkoop als zijn Philips tegenhangers! Net zoals de Princess Airfryer XL die de Budget winnaar is van deze website, zijn we zeer positief over deze airfryer.

Toch als een iets kleine airfryer ook voldoende is voor jou behoeftes raden we de Princess Airfryer XL aan. Deze heeft een digitaal controle scherm en is gewoon het beste budget model beschikbaar op de huidige markt.

Maar deze XXL editie is bijna 2 keer zo groot als de princess en kost ongeveer hetzelfde. Dus al bij al als dit design je iets lijkt, en ook de budget prijs kijk eens verder op de Conclusie pagina van Aventum XXL Airfryer.

Pin It on Pinterest

Share This