Skip to main content

Een Airfryer goedkoop aanschaffen?

Zoek niet verder wij hebben de beste en meest budget vriendelijke modellen voor jou geselecteerd. Er zijn vele goedkope airfryers beschikbaar op de huidige markt, toch met zijn voor en nadelen. Meestal is het oppassen bij een aankoop van een Airfryer goedkoop! Omdat deze van minderwaardige kwaliteit is gemaakt. Toch gaan wij ervoor om de beste populaire Airfryer goedkoop te kunnen aanschaffen, die voldoen aan onze eisen.

Ook Onze Top winnaar zijn beter op alle gebieden, maar toch moet je erbij nadenken, als je liever niet zoveel geld wilt investeren, is de Budget Airfryer een goedkoop alternatief! Ze hebben niet zoveel toeters en bellen, maar doen gewoon waar ze voor gemaakt zijn, namelijk Airfryen!

Wij hebben een groot aantal Airfryers die goedkoop zijn geanalyseerd en gekeken naar de gebruikers beoordelingen. Vanuit daar zijn we tot onze keuze gekomen om de beste en meest populaire Budget airfryers die optimaal presteren op deze pagina te kunnen aanbevelen.

Domo DO513FR review test
Model Review
1 Princess Digitale Aerofryer XL 182020 airfryertest Princess Aerofryer XL 182020

93.5%

“Simpel design, doet wat het moet doen voor een mooie prijs.”

Lees ReviewPrijs
2 Aigostar Hayden 30PYC Aigostar Hayden 30PYC

86.67%

“Zie hier de goedkoopste XXL airfryer die er beschikbaar is, en ook nog eentje die doet wat het moet doen: airfryen zonder problemen.”

Lees ReviewPrijs
3 Domo DO513FR Domo DO513FR

92.5%

“Dit is de beste XXL airfryer die DOMO op de markt heeft uitgebracht, goedkoop airfryen voor heel het gezin kan met de Domo DO513FR!”

Lees ReviewPrijs
4 Inventum GF250HL review Inventum GF250HL

83.17%

“Aangenaam airfryer voor een vriendelijke prijs. Eenvoudig in het gebruik.”

Lees ReviewPrijs
5 Royalty Line Airfryer Deluxe Royalty Line Airfryer Deluxe

83.5%

“Goedkope Budget Airfryer voor 1 Portie”

Lees ReviewPrijs
6 Primo AF2-WS heteluchtoven Primo AF2-WS

68.33%

“Ideaal voor op kot, materiaal van middelmatige kwaliteit.”

Lees ReviewPrijs
7 Domo DO469FR Domo DO469FR

84.5%

“XL budget airfryer die echt wel mooi is. Gegarandeerd schone resultaten.”

Lees ReviewPrijs
8 Molino Health Fryer - 3,5L Molino Health Fryer 3,5L

82.17%

“Deze Airfryer is ideaal voor 1 persoon, hij bakt de frietjes mooi gelijk en ook redelijk snel. De kwaliteit is van het product is matig.”

Lees ReviewPrijs
9 MEDION MD18268 MEDION MD18268

88.5%

“Gezond en lekker is het motto van deze moderne keukenhulp, met wie je voor alles bent toegerust.”

Lees ReviewPrijs
10 Airfryer XL Magani Healthy test Healthy Airfryer XL Magani

84.18%

“Deze Airfryer in de Budget prijsklasse is toch wel eigenlijk wat duur voor een budget airfryer de prijs schommelt tussen de 80-90 € en is echt wel redelijk klein dus maar geschikt voor 1 persoon.”

Lees ReviewPrijs
Inventum GF250HL review

Verder raden we je aan om eens een kijkje te nemen op onze Homepagina voor nog meer informatie over een airfryer, en ook andere suggeties. Als je graag meer geld wilt investeren zijn onze aanbevelingen makkelijk leesbaar ingedeeld in verschillende prijsklasse op onze homepage.

Goedkoopste Airfryers

Deze is de meest goedkoop Airfryer van Philips, originele uitvinder van de airfryer! Dit model komt rond de 89 € en is voorzien van een analoge bediening net zoals de Philips Viva Airfryer en de Philips Avance Airfryer.

Ook de Inventum GF400HL en Inventum GF250HL zijn voorzien van een analoge bediening. Deze goedkope airfryer van Philips is voldoende voor 1-3 personen net zoals de Princess Airfryer XL 182020, goed dus voor ongeveer 800 gram frietjes klaar te maken per keer! Verder kan je van Philips een zeer duurzame airfryer verwachten die jaren meegaat, en waar je ook zeker 2 jaar garantie op hebt. We waren aan’t twijfelen tussen deze airfryer of de Philips om als budget winnaar uit te selecteren maar de Princess heeft gewonnen.

Toch samen met de Princess XL 182020 en de Inventum GF400HL, zijn deze de beste Goedkope airfryers die er op dit moment beschikbaar zijn. Kies zelf welk model het best bij je past, je gaat zeker geen spijt hebben welke budget airfryer je ook kiest!

Inventum GF250HL Goedkope airfryer voor 1-3 personen

Budget airfryer voor klein gezin

Deze analoge goedkope airfryer is geschikt voor 1-3 personen en kan 800 gram frietjes per keer airfryen. Verder is de prijs van rond de 60 € zeer budgetvriendelijk en waar voor zijn geld.

Het apparaat heeft een redelijk positieve gebruikersbeoordeling, en ook het gebruik en handleiding is zeer eenvoudig. Verder kan je deze airfryer ook makkelijk proper maken en laat deze airfryer die goedkoop is geen nare geurtjes achter zoals dit het geval is bij een traditionele friteuse. Verder is een van de nadelen dat deze budget airfryer wat meer lawaai maakt als we gewoon zijn.

Maar tot slot moet jezelf in de gedachte houden dat dit een Budget Airfryer is die doet wat het moet airfryen! Zonder al die toeters en bellen!