Skip to main content

Bakpapier in airfryer

Bakpapier gebruiken in de airfryer

Bakken en gerechten bereiden in de airfryer is een geweldige kookkunst. Maar na het bakken is het wel vervelend als er veel etenrestjes vasthaakt in uw mand met gaatjes. Vandaar dat men bakpapier gebruikt dat uw tijd verkort bij het onderhouden achteraf.

Het is een duurzamere optie dan aluminiumfolie.

Bakpapier met gaten stellen we u beter voor dan bakpapier zonder gaten. De reden is om de hete lucht te laten circuleren en uw eten tot in beter kookresultaat. Let op tot hoeveel graden je bakpapier kunt gebruiken, lees de verpakking eerst bij aankoop. Om de beste resultaten te krijgen, plaatst u het bakpapier in de mand van de airfryer terwijl u uw ingrediënten toevoegt. Dit voorkomt dat het papier tijdens het koken omhoog komt en in contact komt met het verwarmingselement (Brandgevaar!).

Achteraf kunt u de bakpapier gewoon in de GFT afval weggooien. Het is immers volledig biologisch afbreekbaar en composteerbaar.

Nadelen bakpapier

  • Het resulteert in een verminderde kookprestatie van uw airfryer.
  • De luchtstroom wordt verstoord en krijg je geen goed kookresultaat.
  • Het bakpapier zonder eten gaat in de verwarming worden gezogen en gaan branden.

Brandgevaar bij gebruik van bakpapier zonder voedsel

Bakpapier in airfryer


Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *