Skip to main content

Diepvriespizza in airfryer

Diepvriespizza bakken in de airfryer

U heeft honger na werk of na een bepaalde activiteit. En u heeft geen zin om te koken en zoekt een ideale snelle maaltijd. Daarom stellen we u voor om diepvriespizza te bakken in de airfryer. Het is tijd winstgevend en eenvoudig klaar te maken. Hieronder een eenvoudig stappenplan.

  1. Verwarm je heteluchtfriteuse voor op 200 graden Celsius. (duurt ongeveer 5 minuten).
  2. Besproei olijfolie-spray op de pizzaplaat die geschikt is voor de airfryer of doe een bakpapier in de mand (NA het voorverwarmen) en plaats de pizza er vervolgens in / op.
  3. Bak gedurende 10-15 minuten. Uw kooktijd is sterk afhankelijk van de dikte van uw pizza. Een dikke korst van de pizza kost meer tijd dan een dunne korst.
  4. Neem na 7 minuten een kijkje in je pizza en bepaal hoeveel tijd je moet toevoegen.
  5. Snijd de pizza in stukken en serveer het op een bord
  6. Smakelijk eten!
Diepvriespizza in airfryer

Opmerking

Afhankelijk van de grootte van uw pizza en de grootte van uw heteluchtfriteuse, moeten uw kooktijd en temperatuur mogelijk worden aangepast. Mini-pizza’s zullen bijvoorbeeld minder tijd nodig hebben om op 200 graden Celsius te koken dan een grotere pizza die het grootste deel van de mand in beslag neemt. Zoals bij de meeste recepten voor frituren, moet bij het frituren rekening worden gehouden met uw specifieke verhouding tussen voedsel en mand.

Als je graag nog meer info wilt weten over airfryers kijk dan eens naar onze Homepagina. Hier zul je buiten diepvriespizza airfryer ook vele andere verschillende airfryers vinden. Wij hebben een top 10 geselecteerd zodat jij de beste airfryer uit kunt kiezen.Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *