Skip to main content

Kippendijen airfryer

Kippendijen bakken in de airfryer

Wie heeft er nu geen zin in kip? Dankzij de airfryer bakt u kip in minder dan 30 minuten. Simpel en snel kunt u uw kippendijen bakken in de airfryer. De volgende stappenplan geldt vanaf een airfryer met een  inhoud 4 liter en meer. Als uw inhoud kleiner is, moet u deze in porties bakken.

  1. Verwarm je heteluchtfriteuse 5 minuten voor op 190 graden Celsius. 
  2. Besproei de mand met kookspray.
  3. Marineer de kippendijen met zout, gerookte paprika, knoflookpoeder en uienpoeder. 
  4. Stel de temperatuur in op 190 graden gedurende 12 minuten in de heteluchtfriteuse, met de velzijde naar beneden.
  5. Keer je kippendijen met het vel naar boven en kook nog 10 minuten. Stel je temperatuur in op 70 graden. Als je je kippendijen super knapperig wilt hebben. Kook in stappen van 4 minuten om de gewenste knapperigheid te krijgen.
  6. Serveer het en eet smakelijk.
Kippendijen airfryer

Opmerking kippendijen

Afhankelijk van de grootte van uw kippendijen en de grootte van uw heteluchtfriteuse, moeten uw kooktijd en temperatuur mogelijk worden aangepast. Kleine kippendijen zullen bijvoorbeeld minder tijd nodig hebben om op 190 graden Celsius te koken dan een grotere kippendijen die het grootste deel van de mand in beslag neemt.


Als je graag nog meer info wilt weten over airfryers kijk dan eens naar onze Homepagina. Hier zul je kippendijen airfryer ook vele andere verschillende airfryers vinden. Wij hebben een top 10 geselecteerd zodat jij de beste airfryer uit kunt kiezen.

 Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *