Skip to main content

Afbakbroodjes airfryer

Afbakbroodjes airfryer

Afbakbroodjes in de airfryer

Uw ochtend goed beginnen met een leuk ontbijt of een lekker vieruurtje. Wat dacht je van een ontbijt met heerlijke broodjes aan tafel? De geur van vers gebakken brood is heerlijk en kun je genieten van een vers en knapperig broodje. De airfryer bied je een unieke ervaring in broodjes bakken.
Afbakbroodjes zijn geweldig om op te warmen in de airfryer! Ze blijken echt geweldig met een knapperige textuur aan de buitenkant en binnenin gesmolten kaas. Van sandwiches met een diepvriesontbijt zoals croissants tot verschillende soorten sandwiches met eierkoekjes, de ochtendmaaltijd kan supersnel en gemakkelijk zijn.

De hete circulerende lucht in de airfryer zal de bevroren broodjes niet helemaal door het midden koken zonder de bovenkant van het brood te verbranden. Bekijk het filmpje in het Engels hieronder om te zien hoe je croissants in de airfryer bakt.

Tip: Splits het afbakbroodje eerst in tweeën en bevochtig uw broodjes lichtjes.
Afbakbroodjes airfryerAfbakbroodjes bakken

  1. Leg de twee helften in de airfryer.
  2. Frituren op 170°C – 200°C (afhankelijk van grootte airfryer) gedurende 6-8 minuten.
  3. Zet de afbakbroodjes weer in elkaar. Ga door met de airfryer op 170°C gedurende nog eens 2 minuten, of tot het brood goudbruin is.

Opmerkingen

  • Geen olie nodig. Niet eerst ontdooien.
  • Zet de mand van de heteluchtfriteuse niet te vol.
  • De timing van het recept is gebaseerd op een niet-voorverwarmde airfryer. Als u meerdere porties broodjes achter elkaar kookt, kunnen de volgende porties iets sneller koken.
  • De uitleg werden getest in de inhoud van 3,5 tot 5,5 liters airfryer. Als u een grotere airfryer gebruikt, kunnen ze sneller koken, dus pas de kooktijd aan.

Onze suggestie 500 Airfryer Recepten
 
Prijs
Domo DO513FR
Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90
Princess 182050 XXLOpmerking afbakbroodjes

Afhankelijk van de grootte van uw afbakbroodjes en de grootte van uw heteluchtfriteuse, moeten uw kooktijd en temperatuur mogelijk worden aangepast. Mini-broodjes zullen bijvoorbeeld minder tijd nodig hebben om op 190 graden Celsius te koken dan een grotere afbakbroodjes die het grootste deel van de mand in beslag neemt. Hieronder nog een filmpje in het Engels hoe je croissants bakt in de airfryer.


Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *