Skip to main content

Afbakbroodjes airfryer

Afbakbroodjes in de airfryer

Uw ochtend goed beginnen met een leuk ontbijt of een lekkere vieruurtje. Wat dacht je van een ontbijt met heerlijke broodjes aan tafel? De geur van vers gebakken brood is heerlijk en kun je genieten van een vers en knapperig broodje. De airfryer biedt je een unieke ervaring in broodjes bakken.

Afbakbroodjes zijn geweldig om op te warmen in de airfryer! Ze blijken echt geweldig met een knapperige textuur aan de buitenkant van het gekookte interieur en smelt kaas. Van sandwiches met een diepvriesontbijt met croissants tot verschillende soorten sandwiches met eierkoekjes, de ochtendmaaltijd kan supersnel en gemakkelijk zijn.

De hete circulerende lucht in de airfryer zal de bevroren broodjes niet helemaal door het midden koken zonder de bovenkant van het brood te verbranden.

Tips: Splits het afbakbroodje eerst in tweeën en bevochtig uw broodjes lichtjes.

Afbakbroodjes airfryer

Afbakbroodjes bakken

  1. Leg de twee helften in de airfryer.
  2. Frituren op 170°C – 200°C (afhankelijk van grootte airfryer) gedurende 6-8 minuten.
  3. Zet de afbakbroodje weer in elkaar. Ga door met de airfryer op 170°C gedurende nog eens 2 minuten, of tot het brood goudbruin is.

Opmerkingen

  • Geen olie nodig. Niet eerst ontdooien.
  • Zet de mand van de heteluchtfriteuse niet te vol.
  • De timing van het recept is gebaseerd op een niet-voorverwarmde airfryer. Als u meerdere porties broodjes achter elkaar kookt, kunnen de volgende porties iets sneller koken.
  • De uitleg werden getest in de inhoud van 3,5 tot 5,5 liters airfryer. Als u een grotere airfryer gebruikt, kunnen ze sneller koken, dus pas de kooktijd aan.

 

Afbakbroodjes airfryer

Opmerking afbakbroodjes

Afhankelijk van de grootte van uw afbakbroodjes en de grootte van uw heteluchtfriteuse, moeten uw kooktijd en temperatuur mogelijk worden aangepast. Mini-broodjes zullen bijvoorbeeld minder tijd nodig hebben om op 190 graden Celsius te koken dan een grotere afbakbroodjes die het grootste deel van de mand in beslag neemt.


Als je graag nog meer info wilt weten over airfryers kijk dan eens naar onze Homepagina. Hier zul je buiten afbakbroodjes airfryer ook vele andere verschillende airfryers vinden. Wij hebben een top 10 geselecteerd zodat jij de beste airfryer uit kunt kiezen.Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *