Skip to main content

Kabeljauw airfryer

Kabeljauw bereiden in de airfryer

U heeft zin in vis? U heeft weinig tijd of geen kookervaring? Dankzij de airfryer heeft u een snelle manier om vis te bakken. We stellen u voor om kabeljauw te bereiden in de airfryer. Hieronder een simpel stappenplan.Stappenplan: Kabeljauw airfryer

 1. Dep de kabeljauwfilets droog met keukenpapier.
 2. Spuit olie in op een bakplaat.
 3. Leg de kabeljauw erin.
 4. De tijd instellen op 9 minuten op een temperatuur van 160 °C, voeg indien nodig meer tijd toe.
 5. Leg de kabeljauwfilets voorzichtig op uw bord.
 6. Serveer met groenten en vinaigrette.
 7. Smakelijk eten!Tips kabeljauw airfryer

 • Zorg ervoor dat de kabeljauwfilets een vergelijkbare dikte hebben. Dit zorgt ervoor dat ze allemaal gelijkmatig gaar worden. Afhankelijk van de grootte van de heteluchtfriteuse, moet u ze mogelijk in porties bakken. Dan kun je de dikkere eventueel samen koken.
 • Controleer de gewenste gaarheid met een vork. Als het om heteluchtfriteuses gaat, is de tijd die nodig is om de kabeljauw te koken afhankelijk van de dikte van de kabeljauw stukjes en het model van de heteluchtfriteuse dat u gebruikt. De beste manier om dit te controleren is met een vork om te zien of het gemakkelijk loslaat.
 • Verwarm je heteluchtfriteuse voor voordat je de gekruide kabeljauw toevoegt. Dit versnelt de kooktijd en geeft de kabeljauw een ​​knapperiger randje.
 • Maak uw mand niet te vol. Als je dat doet, loop je het risico dat de kabeljauw niet krokant wordt, omdat het vocht van de kabeljauwfilets die elkaar raken de hete lucht die snel rond de kabeljauw circuleert, kan beïnvloeden.
 • Bak de kabeljauw eventueel in twee porties aan de lucht.
Kabeljauw airfryer

Bewaring kabeljauw

Airfryer kabeljauw is een geweldige optie voor het bereiden van maaltijden, je kunt het gemakkelijk toevoegen aan salades en granen voor gemakkelijke en snelle lunches en diners. In een luchtdichte(vacuum) verpakking blijft het tot 3 dagen goed. Je kunt de stukjes kabeljauw ook tot 3 maanden invriezen. Achteraf gewoon een nacht in de koelkast ontdooien en dan opwarmen tot ze goed zijn opgewarmd.

Bezoek Vacuumtest.be voor meer informatie over vacumeren en de apparaten ervan!

vacuumtest

Opmerking kabeljauwAfhankelijk van de grootte van uw kabeljauw en de grootte van uw heteluchtfriteuse, moeten uw kooktijd en temperatuur mogelijk worden aangepast. Mini-kabeljauw zal bijvoorbeeld minder tijd nodig hebben om op 160 graden Celsius te koken dan een grotere kabeljauw die het grootste deel van de mand in beslag neemt.

Onze suggestie 500 Airfryer Recepten
 
Prijs
Domo DO513FR
Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90
Princess 182050 XXL

Bekijk onze airfryer koopgids voor meer info over de beste modellen.

Reacties

Sean juni 13, 2022 bij 3:23 pm

60 graden? Lol. Eerder 160 graden toch. Pas dit even aan aub

Beantwoorden

Airfryertest juni 13, 2022 bij 9:31 pm

Hoi Sean bedankt, we hebben dit correct aangepast.

Beantwoorden

Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *