Skip to main content

Black Friday airfryer

Welke airfryer kopen op Black Friday?

Een historische event die elke jaar populairder wordt, niet enkel in Amerika maar ook in Azië en bij ons Europa. Black Friday wordt dit jaar gevierd op 26 november 2021. Massale kortingsacties bij zowel offline winkels als online winkels. Electronica toestellen zoals airfryers vliegen de deur uit in paar seconden! De prijzen van de airfryers die je ziet op onze review website gaan allemaal naar onder wegens de Black Friday Deals. Geniet ervan zulke acties en koop je favoriete Black Friday airfryer aan scherpe prijzen!

Ideale cadeautip voor Black Friday 2021

Hieronder zijn onze 3 winnaars waarvan je zeker van bent dat je geen miskoop doet.

Domo DO513FR

102,00 € 149,00 €

Prijs / Prestatie
Lees ReviewKoop
Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90

299,00 €

Beste airfryer
Lees ReviewKoop
Inventum GF400HL

69,00 € 129,00 €

Deftige prijs / prestatie
Lees ReviewKoop

Wanneer is Black Friday Nederland?

Op vrijdag 26 november 2021 tot de gedurende 4 dagen lopen de acties van black friday. Zowel België als Nederland doen mee aan de koopjes deal. Verder raden we je aan om een airfryer kookboek bij te steken bij je cadeau of airfryer accessoires. Deze zijn handige tools om met je airfryer eten te bakken in hete lucht. Tijd om je slag te slaan en te genieten van de talrijke kortingen en promoties die ze aanbieden op de airfryer assortiment.

Bolcom Black Friday

Sommige klanten bestellen airfryers online al van thuis uit voor de coronacrisis. Anderen hebben online bestellen pas ontdekt dat het zo handig is via online te bestellen. En kunnen niet anders door de lockdownmaatregelen. De bekende partner is Bol.com, een grote webwinkel waar je garandeert nog iets zal kopen dan een airfryer. Bolcom bestaat uit een Belgisch en Nederlands productaanbod dus bij vragen en opmerkingen kan de klantendienst je direct helpen. Tevens wij team AirfryerTest staan paraat voor uw vragen. Verder kun je afrekenen met diverse betaalmethoden.

Opmerking Black Friday airfryer

Door drukte van de Black Friday periode en de Cyber Monday, kan de bezorging van je airfryer langer duren. Let op bij voorraad en de tijdlevering bij je aankoop.

Wat is Cyber Monday?

De 29ste november 2021 is de Cyber Monday. De afsluiter van de Black Friday koopperiode en de start van de kerstverkoop, waar online shoppen centraal staat. Zelf koken dankzij de airfryer bied je veel mogelijkheden. Onze partner bied je vol verrassingen op de prijzen van de airfryers op Cyber Monday. Scherpe prijzen en gratis bezorging. Vooraleer je een airfryer gaat halen, lees onze reviews en kies je beste airfryer voor jouw thuis.

Fijne feestdagen, hou het veilig en smakelijk eten!

Inventum GF350HLD

73,95 € 119,00 €

XXL airfryer
Lees ReviewKoop
Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90

209,00 € 279,00 €

Top model
Lees ReviewKoop
Magnani Health Fryer 10L

189,00 €

Grote inhoud
Lees ReviewKoop

Singles Day

Koppels vieren Valentijn op 14 februari maar welk ‘feestdag’ heeft de vrijgezellen? Namelijk op 11 november vieren de vrijgezellen hun feest door middel van een groots online kortingsfeest. De oorspronkelijke idee kwam uit China. De studenten aan de universiteit van Nanjing waren het niet mee eens dat er geen speciale feestdag was voor vrijgezellen en besloten om er zelf eentje in leven te roepen. De geschikte datum is 11 november want met de cijfers 1-1-1-1 is als het perfecte symbool voor de alleenstaanden. Daarnaast was het feest enkel voor vrijgezelle mannen maar ondertussen is het een feestdag voor zowel mannen als vrouwen.

Singles Day deals

De uitgegroeid Singles’ Day is tot een van de grootste online winkeldagen in China dankzij de speciale aantrekkelijke aanbiedingen. Ook bij onze partner bol.com is Singles’ Day een special evenement waarbij je 3 dagen lang van hoge kortingen profiteert. Elke dag komen er nieuwe deals bij.

Een dag waarop je extra lief bent voor jezelf.

Montana Master Fryer HF 199XL

99,00 €

Lees ReviewKoop
SEB Actifry Express XL FZ750000

160,00 €

Lees ReviewKoop
Tefal Fry Delight XL FX1050

149,00 €

Lees ReviewKoop
MEDION MD18268

73,46 €

Lees ReviewKoop


Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *