Skip to main content

Black Friday airfryer

Welke airfryer kopen op Black Friday?

Een historisch event dat elke jaar populairder wordt, niet enkel in Amerika maar ook in Azië en bij ons Europa. Black Friday wordt dit jaar gevierd op 26 november 2021. Massale kortingsacties bij zowel offline winkels als online winkels. Elektronica toestellen zoals airfryers vliegen de deur uit in paar seconden! De prijzen van de airfryers die je ziet op onze review website gaan allemaal naar onder wegens de Black Friday Deals. Geniet van zulke acties en koop je favoriete Black Friday airfryer aan een scherpe prijs!

Ideale cadeautip voor Black Friday 2021

Hieronder zijn onze 3 winnaars waarvan je zeker van bent dat je geen miskoop doet.

Domo DO513FR
Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90
Inventum GF400HL

Wanneer is Black Friday Nederland?

Op vrijdag 26 november 2021 tot de gedurende 4 dagen lopen de acties van Black Friday. Zowel België als Nederland doen mee aan de koopjes deals. Verder raden we je aan om een airfryer kookboek bij je c airfryer cadeau steken of een airfryer accessoire. Dit zijn extra handige tools om met je airfryer eten te bakken in hete lucht. Tijd om je slag te slaan en te genieten van de talrijke kortingen en promoties die ze aanbieden op het airfryer assortiment.

Bolcom Black Friday

Sommige klanten bestellen airfryers online al van thuis uit voor de coronacrisis. Anderen hebben pas ondekt dat online bestellen zo handig is. En kunnen niet anders door de lockdownmaatregelen. De bekende partner is Bol.com, een grote webwinkel waar je garandeert nog iets zal kopen buiten een airfryer. Bol.com bestaat uit een Belgisch en Nederlands productaanbod dus bij vragen en opmerkingen kan de klantendienst je direct helpen. Tevens staat het team van AirfryerTest paraat voor uw vragen. Verder kun je afrekenen met diverse betaalmethoden.

Opmerking Black Friday airfryer

Door drukte van de Black Friday periode en de Cyber Monday, kan de bezorging van je airfryer langer duren. Let op bij voorraad en de tijdlevering bij je aankoop.

Wat is Cyber Monday?

De 29ste november 2021 is de Cyber Monday. De afsluiter van de Black Friday koopperiode en de start van de kerstverkoop, waar online shoppen centraal staat. Zelf koken dankzij de airfryer bied je veel mogelijkheden. Onze partner biedt je vol verrassingen op de prijzen van de airfryers op Cyber Monday. Scherpe prijzen en gratis bezorging. Vooraleer je een airfryer gaat halen, lees onze reviews en kies de beste airfryer voor jou thuis.

Fijne feestdagen, hou het veilig en smakelijk eten!

Inventum GF350HLD
Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90
Magnani Health Fryer 10L

Singles Day

Koppels vieren Valentijn op 14 februari maar welke ‘feestdag’ hebben de vrijgezellen? Namelijk op 11 november vieren de vrijgezellen hun feest door middel van een groots online kortingsfeest. het oorspronkelijke idee kwam uit China. De studenten aan de universiteit van Nanjing waren het niet mee eens dat er geen speciale feestdag was voor vrijgezellen en besloten om er zelf eentje in leven te roepen. De geschikte datum is 11 november want met de cijfers 1-1-1-1 is als het perfecte symbool voor de alleenstaanden. Daarnaast was het feest enkel voor vrijgezelle mannen maar ondertussen is het een feestdag voor zowel mannen als vrouwen.

Singles Day deals

De uitgegroeide Singles’ Day is tot een van de grootste online winkeldagen in China dankzij de speciale aantrekkelijke aanbiedingen. Ook bij onze partner bol.com is Singles’ Day een special evenement waarbij je 3 dagen lang van hoge kortingen profiteert. Elke dag komen er nieuwe deals bij.

Een dag waarop je extra lief bent voor jezelf.

Montana Master Fryer HF 199XL
SEB Actifry Express XL FZ750000
Tefal Fry Delight XL FX1050
MEDION MD18268


Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *