Skip to main content

Airfryer in de vaatwasser?

Mensen stellen deze belangrijke vraag vaak. Daarom dat we deze eens gaan bespreken hier bij Airfryertest.be, hier vind je alle nuttige informatie en reviews.Gedaan met schrobben van frituurolie/ frituurvet in uw friteuse. Tijd voor verandering dus en koop een airfryer met vaatwasmachinebestendige onderdelen. De airfryer gebruikt geen olie dus kunnen de onderdelen in de vaatwasser voor probleemloze reiniging. Bij onderdelen horen onder meer de mand, de voedselverdeler en de pan.

Verder kunt u de onderdelen ook handmatig wassen met een gewoon afwasmiddel. Of citroensap dat helpt tegen de stinkende geur indien aanwezig. Lees ons stappenplan airfryer schoonmaken voor een volledig stappenplan om je airfryer uit te poetsen.

Gebruik heet water en een zachte spons.

Airfryer schoonmaken met citroensap


Nuttige info airfryer vaatwasser

  • Gebruik geen metalen keukengerei, schuursponzen of staalborstels om voedseldeeltjes en resten uit uw airfryer te verwijderen. Dit kan de antiaanbaklaag op uw heteluchtfriteuse beschadigen.
  • Dompel uw airfryer niet onder in water. De airfryer is een elektrisch apparaat, dus dit kan leiden tot een kortsluiting.

Magnani Health Fryer 10L
Princess 182050 XXL
Inventum GF400HL

Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *