Skip to main content

Airfryer vaatwasser

Airfryer in de vaatwasser?

Mensen stellen veel deze belangrijke vraag. Daarom dat we deze eens gaan bespreken hier bij Airfryertest.be daar vind je alle nuttige informaties en reviews.

Gedaan met schrobben van uw frituurolie/ frituurvet van uw friteuse. Tijd voor verandering dus en koop airfryers met vaatwasmachinebestendige onderdelen. De airfryer gebruikt geen olie dus kunnen de onderdelen in de vaatwasser voor probleemloze reiniging. Bij onderdelen zijn onder meer de mand, de voedselverdeler en de pan.

Verder kunt u de onderdelen ook handmatig wassen met een gewone afwasmiddel. Of citroensap dat helpt tegen de stinkende geur indien aanwezig. Kijk op deze pagina voor een volledig stappenplan om je airfryer uit te poetsen.

Gebruik heet water en een zachte spons.

Airfryer schoonmaken met citroensap

Nuttige info airfryer vaatwasser

  • Gebruik geen metalen keukengerei, schuursponzen of staalborstels om voedseldeeltjes en resten uit uw airfryer te verwijderen. Dit kan de antiaanbaklaag op uw heteluchtfriteuse beschadigen.
  • Dompel uw airfryer niet onder in water. De hoofdeenheid is een elektrisch apparaat, dus dit kan leiden tot een kortsluiting.


Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *