Princess airfryer XL 182020 - Test 2018 Review

Princess airfryer XL 182020 ultieme Budget winnaar Airfryertest.be

Zeg hallo tegen de Budget winnaar van deze website, namelijk de Princess airfryer XL 182020. Alles wat de duurste Philips Avance XL series geeft maar dan 3 keer zo goedkoop. Klinkt als oplichting niet? Toch kunnen wij jou zeggen dat dit met de Princess airfryer XL 182020 niet het geval is, integendeel zelfs!

Hier is de XL airfryer van Princess dat ideaal is voor 5 personen of meer. Je kunt makkelijk voor je hele gezin lekker frituren, letterlijk alles gaat erin bijvoorbeeld, Frietjes, Hapjes, worstenbroodjes, cake, Visgerechten echt de mogelijkheden zijn onbeperkt. Het is zoals een oven maar dan echt met hete lucht overal, zeer handig dan en zonder al die vettige toestanden zoals bij traditioneel frituren. Verder is het heldere blauwe display makkelijk af te lezen en is het deze Princess Airfryer XL zeer makkelijk te bedienen vergeleken met andere merken. We zijn super tevreden over dit pareltje en daarom ook dat we deze Airfryer zonder aarzelen tot Budget winnaar hebben uitgekozen van onze website. Niet alleen wijzelf vonden deze airfryer een topmodel.

Maar ook de honderden gebruikers die nu trotse eigenaar zijn van de Princess Airfryer XL 182020 hebben enkel maar positieve dingen te zeggen. Het enigste waar ze spijt van hebben, is dat ze nog niet veel eerder deze Airfryer hadden aangeschaft. Dus als we kijken naar wat dit model biedt, Een digitale controlepaneel, XL editie, Hoge kwaliteit, budget prijs.

En daar ook nog eens de overweldigend positieve gebruikers beoordelingen bovenop doen. Zou het een schande zijn om dit model niet als Budget winnaar uitgekozen te hebben. Hieronder meer informatie:

 • Budget winnaar van Aerfryertest.be
 • Dezelfde kwaliteit airfryer als de duurdere Philips modellen
 • Geen nare geurtjes zo goed als Geurloos
 • Gebruiksgemak (eenvoudige bediening)
 • Friet en snacks heerlijk krokant
 • Makkelijk schoonmaken: Vaatwasbestendige frituurpan
 • Snel klaar
 • Duidelijk display
 • Goedkoop vergeleken met Philips
 • Mooi Modern design met blauwe Controlepaneel
 • Gezond frituren mogelijk tot wel 80-90% minder vet vergeleken met traditionele friteuse met olie
 • Overweldigend positieve gebruikersbeoordelingen
 • Betrouwbaar merk
 • XL dus ideaal voor 5 personen of meer
 • Het geluidssignaal als je gerecht klaar is kan voor sommige mensen iets te hard zijn
 • Geen snoer mogelijkheden, dus het opbergen is niet zo comfortabel als bij de Philips Airfryers

Waarom een Budget Airfryer?

Budget: De eerste logische keuze voor een budget airfryer is dat van zijn budget natuurlijk. En met budget bedoelen we, een zeer betaalbaar budget! Budget is voor de gebruiker die gewoon een airfryer nodig heeft zolang het maar werkt! Geen toeters en bellen maar gewoon waarvoor het dient. Namelijk Airfryen. Ook het design maakt niet zoveel uit als je enkel met de prestatie rekening houd. En daarom hebben we dus de Budget reeks bijgevoegd zodat we airfryers die duurzaam zijn en mooie resultaten leveren tegen een zeer betaalbare prijs konden in de schijnwerpers zetten voor onze eindgebruikers. Al bij al heeft deze Airfryers wel degelijk ook toeters en bellen zoals de Philips Avance Airfryer Series.

Wat maakt deze XL Airfryer van Princess anders dan de andere modellen?

Princess Airfryer 182020 het pareltje van onze website. Waarom? Daar is een zeer eenvoudige reden voor. Namelijk: The bang for the Buck. Zo noemen ze dat in het engels. Dat wil zeggen een apparaat zo duurzaam mogelijk voor een zo laag mogelijk prijs. Dus waar de gebruikers zeer tevreden mee zijn, ondanks de lage prijs. Meestal is het even twijfelen bij een budget apparaat omdat je niet weet of ze wel kunnen presteren en van degelijk materiaal zijn. 

Maar geen zorgen onze Budget Winnaar presteert. Hij presteert zelfs heel goed! En heeft een super goeie gebruikersbeoordeling.

En dat allemaal tegen een spotprijs! Dit bedrag voor een airfryer is echt gepast voor de Budget Reeks. Vandaar dus dat we Princess Airfryer uit hebben gekozen als Budget winnaar. Omdat dit model gewoon zo goedkoop is en zo een prestatie / gebruikersbeoordeling aflevert.

Het enige wat dit apparaat zou kunnen weerhouden is namelijk dat de Mid Range en High End modellen echt top duurzaamheid hebben. Ze zijn gemaakt van sterke materialen en gaan heel lang mee. De budget modellen zoals de deze Princess Airfryer XL 182020 zijn meestal niet zo duurzaam. Maar tot op heden hebben we nog geen negatieve reacties ontvangen over dit top modelletje.

Princess airfryer XL 182020 kopen
Princess airfryer XL 182020 test
 • Duurzaamheid
 • Vermogen
 • Gebruiksgemak
 • Snelheid
 • Onderhoud en Schoon maken
 • Prijs

%

Score

Conclusie Princess Aerofryer XL 182020: Budget winnaar vergelijkbaar met de Philips Avance XL series, maar dan 3 keer zo goedkoop! Dit budget topmodel is het pareltje van onze website. Zelden hebben we dit van een budget apparaat kunnen zeggen.

Conclusie: De Princess Aerofryer XL 182020 is budgetvriendelijk, en heeft alle kwaliteiten die de duurste airfryers hebben. En dat allemaal tegen een supervriendelijke budgetprijs! De gebruikersbeoordelingen waren zeer positief, dit konden we gewoonweg niet negeren! Verder is deze airfryer zeer makkelijk te bedienen vergeleken met andere airfryers.

Ook ruik je zo goed als nix, enkel als je deze airfryer open doet ruik je het gerecht. Tot slot is deze airfryer ook nog eens makkelijk proper te maken. Al bij al we zijn zeer onder de indruk en als je niet zo diep in de buidel wilt tasten en de Philips Avance XL je wel iets leek, kijk dan niet verder. Dit model doet hetzelfde maar dat tegen een lagere prijs!

Koop Princess Aerofryer XL 182020 nu voor 89€

Pin It on Pinterest

Share This