Kaassoufle in de airfryer
Een kaassoufflé is in oorsprong een kaasgerecht, waarbij de soufflé wordt gemaakt van boter, eigeel en geraspte kaas, met als laatste toevoeging geklopte eiwitten. Het geklopte eiwit maakt deze soufflé luchtig.
De kaassoufflé wordt in de frituur of in de oven gebakken, waarbij ook de vulling erg warm wordt. Een kaassoufflé is voor de meeste vegetariërs een alternatief voor een kroket of frikandel en is goed te combineren met verschillende sauzen. Het wordt nog gezonder als je de kaassoufflé bakt in de airfryer zonder olie!
Kaassoufflé stappenplan:
- Verwarm je airfryer voor op 180 graden tot max 200 graden.
- Leg uw kaassoufflé in de airfryer.
- Stel de tijd in op 5 minuten maar we raden u aan om 8 minuten te doen voor de krokantheid.
- Haal de kaassoufflé uit de airfryer.
- Leg het schoon bij uw andere gerechten.
- Eet smakelijk!
Als je nog vragen hebt i.v.m. airfryen ga dan naar onze airfryer koopgids pagina daar bespreken we alles en kan je ook de meest gestelde vragen zien i.v.m. airfryers.
Geen reacties gevonden