Skip to main content

Kaassoufle airfryer

Kaassoufle in de airfryer

Een kaassoufflé is in oorsprong een kaasgerecht, waarbij de soufflé wordt gemaakt van boter, eigeel en geraspte kaas, met als laatste toevoeging geklopte eiwitten. Het geklopte eiwit maakt deze soufflé luchtig.

De kaassoufflé wordt in de frituur of in de oven gebakken, waarbij ook de vulling erg warm wordt. Een kaassoufflé is voor de meeste vegetariërs een alternatief voor een kroket of frikandel en is goed te combineren met verschillende sauzen. Het wordt nog gezonder als je de kaassoufle bakt in de airfryer zonder olie!

Kaassoufflé stappenplan:

  1. Verwarm je airfryer voor op 180 graden tot max 200 graden.
  2. Leg uw kaassoufflé in de airfryer.
  3. Stel de tijd in op 5 minuten maar we raden u aan om 8 minuten te doen voor de krokantheid.
  4. Haal de kaassoufflé uit de airfryer.
  5. Leg het schoon bij uw andere gerechten.
  6. Eet smakkelijk!
Kaassoufle airfryer


No Comments found


Got a question or an opinion for this article? Share it with us!

Your email address will not be published. Required fields are marked *