Skip to main content

Kaassoufle in de airfryer

Een kaassoufflé is in oorsprong een kaasgerecht, waarbij de soufflé wordt gemaakt van boter, eigeel en geraspte kaas, met als laatste toevoeging geklopte eiwitten. Het geklopte eiwit maakt deze soufflé luchtig.

De kaassoufflé wordt in de frituur of in de oven gebakken, waarbij ook de vulling erg warm wordt. Een kaassoufflé is voor de meeste vegetariërs een alternatief voor een kroket of frikandel en is goed te combineren met verschillende sauzen. Het wordt nog gezonder als je de kaassoufflé bakt in de airfryer zonder olie!

Kaassoufflé stappenplan:

  1. Verwarm je airfryer voor op 180 graden tot max 200 graden.
  2. Leg uw kaassoufflé in de airfryer.
  3. Stel de tijd in op 5 minuten maar we raden u aan om 8 minuten te doen voor de krokantheid.
  4. Haal de kaassoufflé uit de airfryer.
  5. Leg het schoon bij uw andere gerechten.
  6. Eet smakelijk!
Kaassoufle airfryer
Onze suggestie Airfryer kookboek
 
Prijs
Domo DO513FR
Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90
Princess 182050 XXL

Als je nog vragen hebt i.v.m. airfryen ga dan naar onze airfryer koopgids pagina daar bespreken we alles en kan je ook de meest gestelde vragen zien i.v.m. airfryers.



Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *